Skip to main content

Stripper Moya

Een striptease show van striptease danseres Moya duurt ongeveer 15 min. Hierbij zal de dame volledig naakt  gaan in haar show tenzij u anders wilt natuurlijk. In een striptease show worden verschillende attributen gebruikt zoals bodylotion, slagroom, ijsklontjes of water. De dame kan dus van alles gebruiken om in de show optimaal te tease. Wilt u striptease Moya boeken of de beschikbaarheid weten bel of mail ons dan.

Een striptease show duurt ongeveer 15 min waarbij de danseres al dansend en op een leuke speelse manier, zich zal ontdoen van haar kleding. De shows zijn professioneel en alles behalve vulgaire. In een stripshow gebruiken zij verschillende attributen zoals slagroom, bodylotion en nog veel meer. En zo als eerder vermeld geven wij 100% tieten garantie Voor beschikbaarheid en of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen.

Shows van Moya: Politie act – Schoolmeisje – Leger act

Hier kunt u een keuze maken uit de volgende striptease shows die de dame kan geven. Staat uw striptease show er niet tussen of heeft u speciale wensen, neem dan contact op met ons en wij zorgen er voor dat uw wensen gerealiseerd worden. Bij strippers service is niks te gek en alles bespreekbaar.