Skip to main content

Workshop paaldansen.

Workshop paaldansen.

Altijd al jouw man of jouw vrouw willen verleiden in de slaapkamer met een sexy paaldans act? Leer de kunst van het verleiden van een professional.

Na het volgen van deze workshop kan jij gegarandeerd jouw liefde, one night stand of uitstapje verleiden met een sensuele en sexy Paaldans act.

Workshop Paaldans act.

Altijd al willen leren paaldansen dansen maar dan niet ordinair? Wij geven de leukste workshops die jou sensueel laten zijn. Met de juiste techniek, leren we jou binnen no-time de basis moves van het paaldansen. Naast dat paaldansen sexy en sensueel kan zijn, is het ook nog een een vorm van de complete body work-out. je zal spieren leren gebruiken waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Leraren en leraressen

Voor ieder wat wils. Mocht je een voorkeur hebben voor een leraar of lerares dan kun je dat bij ons aangeven. Al onze docenten hebben jarenlange ervaring.

Workshops ook bij jouw thuis

Je hoeft de deur niet per se uit om een workshop door ons te laten verzorgen, want wij komen namelijk naar jou toe. Mocht je thuis geen ruimte hebben of wil je de verrassing voor jouw vriend / vriendin niet verklappen dan kunnen wij altijd een geschikte ruimte bieden.

Wat kosten de workshops ?

Deze kosten zijn ook afhankelijk van de grootte van de groep maar om je een indicatie te geven. voor 10 personen kost een workshop paaldansen 350 euro.

Hiervoor krijg je:


  • De duur van een workshop is ongeveer 2 uur.

  • Professionele begeleiding.

  • Voor locatie\'s bel.