Skip to main content

Vrouwelijke strippers

De mooiste vrouwelijke strippers en striptease shows!

Stripper huren? Al vanaf € 170,-

Bel naar: 024 - 26 000 78 of 06 -110 399 29
Direct boeken? Klik Klik hier

Waar moet u rekening mee houden als u een vrouwelijke stripper of striptease wilt inhuren? Zorgt u ervoor dat er een CD-speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en als het even kan een omkleedruimte waar onze striptease zich kunnen omkleden.

De betaling mag contant voldaan worden aan de stripper of strippers op de avond zelf, hetzij van tevoren anders afgesproken. Onze striptease danseressen zullen u altijd kort voor aankomst bellen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onze striptease service staat voor professionele sensuele en nette shows. Wij zorgen er voor dat de dames van de foto’s up to date zijn. Zo dat u de juiste keuze kunt maken uit de dames. Heeft u nog vragen over hoe een striptease show er uit ziet of wat die in houd. Aarzel dan niet en neem direct op met onze service en wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Onze striptease service is altijd op zoek naar nieuwe striptease danseressen. Wil je graag voor een professionele striptease bureau werken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze striptease service, samen met u gaan we kijken of je het in je hebt om voor het grootste striptease bureau van Nederland te gaan werken.