Skip to main content

Mannelijke strippers

De mooiste mannelijke strippers en striptease shows!

Stripper huren? Al vanaf € 170,-

Bel naar: 06 -110 399 29
Direct boeken? Klik hier

Waar moet je rekening mee houden als je mannelijke strippers of een striptease wilt inhuren? Zorg ervoor dat er een CD-speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en als het kan een omkleedruimte waar onze mannelijke stripper zich kan omkleden.

De betaling mag contant worden voldaan aan de stripper of strippers op de avond zelf, hetzij van tevoren anders is afgesproken. Onze striptease dansers zullen je altijd kort voor aankomst even bellen zodat je niet meer voor verrassingen komt te staan.

Onze striptease service staat voor professionele, sensuele en nette shows. Wij zorgen er voor dat de foto’s van de heren up to date zijn zodat je de juiste keuze kunt maken uit de strippers. Heb je nog vragen over hoe een striptease show er uitziet of wat die inhoudt? Aarzel dan niet en neem direct contact op met onze service en wij staan je graag vrijblijvend te woord.

Onze striptease service is altijd op zoek naar nieuwe striptease dansers. Wil je graag voor een professioneel striptease bureau werken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze striptease service, samen met jou gaan we kijken of je het in je hebt om voor het grootste striptease bureau van Nederland te gaan werken.

Chat openen