Skip to main content

Mannelijke strippers

De mooiste mannelijke strippers en striptease shows!

Stripper huren? Al vanaf € 170,-

Bel naar: 024 - 26 000 78 of 06 -110 399 29
Direct boeken? Klik hier

Waar moet u rekening mee houden als u een mannelijke stripper of striptease wilt inhuren? Zorgt u ervoor dat er een CD-speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en als het even kan een omkleedruimte waar onze mannelijke stripper zich kan omkleden.

De betaling mag contant worden voldaan aan de stripper of strippers op de avond zelf, hetzij van tevoren anders is afgesproken. Onze striptease dansers zullen u altijd kort voor aankomst even bellen zodat u niet meer voor verrassingen komt te staan.

Onze striptease service staat voor professionele sensuele en nette shows. Wij zorgen er voor dat de foto’s van de heren up to date zijn. Zodat u de juiste keuze kunt maken uit de strippers. Heeft u nog vragen over hoe een striptease show er uitziet of wat die inhoud. Aarzel dan niet en neem direct op met onze service en wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Onze striptease service is altijd op zoek naar nieuwe striptease dansers. Wil je graag voor een professioneel striptease bureau werken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze striptease service, samen met u gaan we kijken of je het in je hebt om voor het grootste striptease bureau van Nederland te gaan werken.